Nekaj o salončku…

Kdo smo…

Kristina, lastnica salona, navdušenka nad vsem lepim, v zadnjem času pa sem se posvetila predvsem negi obraza in obrvem. V  Novi Gorici sem si želela salon, ki bo drugačen od ostalih. Kjer bo stranka našla malo drugačne storitve, ki jim bo dodan še sproščujoč in prijeten ambient.

Z veseljem povem, da sem kot prva prinesla v Novo Gorico storitev madero terapije po metodi Perfect Body, storitev keratinskega vihanja trepalnic Elleebana, senčenje obrvi ter microneedling nege obraza Dr. E. Voss.

Z začetkom se je moja ljubezen začela z obrvmi in podaljševanjem trepalnic. Iz tega je prerasla v oblikovanje obrvi vseh vrst, naravno oblikovanje, estetsko vrisovanje microblading in trenutno največji hit med obrvmi-senčenje.

Med časom šolanja pa me je z velikim navdušenjem začelo zanimati področje nege obraza, predvsem tretmaji, ki so namenjeni regeneraciji in anti age terapiji.

Z vsem navdušenjem danes izvajam nege, ki poskrbijo za regeneracijo kože, za proizvodnjo kolagena, elastina in hialurona. Microneedling in kislinske nege obraza, najdete pa tudi sprostitvene nege obraza z masažo.

Poleg tega najdete v salonu tudi storitev podaljševanja trepalnic, keratinskega vihanja trepalnic, depilacije in madero terapijo.

Kaj delamo…

Z željo po več storitvah na enem mestu smo odprli “beauty bar” v katerem so ponujene storitve za nego telesa, obraza in estetske storitve. Le-ta je bil odprt z željo, da v Novo Gorico pripeljemo storitve, ki se jih pred tem tu ni našlo. Izbrali smo le najboljše in vodilne znamke.

STORITVE

Naravno oblikovanje obrvi Neyes

Senčenje obrvi

Microblading / japonska metoda vrisovanja obrvi

Sprostitvene nege obraza

Kislinske nege obraza

Microneedling

Madero terapija po metodi Perfect Body

Podaljševanje trepalnic London Lash

Keratinsko vihanje trepalnic Elleebana

Depilacije celega telesa

Naša filozofija je Viva la vida in naš salonček je kotiček v katerem želimo, da se vsaka stranka počuti vsaj malo Frida. Posebna.