Preoblikovanje postave

NAVADNA MADERO PO PERFECTBODY METODI

Madero terapija je posebna tehnika masaže za odpravo celulita in preoblikovanja telesa s posebnimi anatomsko lesenimi pripomočki. Za preoblikovanje telesa se pri madero terapiji uporabljajo različni leseni pripomočki (valjari, skodelice, lopatice), odvisno od problema (odprava celulita, dvigovanje zadnjice, oprava maščobe).

Z intenzivnim pritiskom z valjčki razbijamo maščobne celice, ki so se prepletle v skupke, iz maščobne celice se sprosti maščoba, zmanjšuje pritisk na krvne in limfne tokove, ki postanejo bolj prehodni. Posledica je povečan dotok kisika in hranljivih snovi ter pospešeno limfna drenaža, zaradi česa se videz tkiva izboljša.

Madero terapija se dandanes ne uporablja več samo za oblikovanje telesa, ampak tudi za odpravljanje bolečin, sprostitev in tonificiranje kože.

BRAZILSKA MADERO PO PERFECTBODY METODI

Predstavljamo novost – brazilsko madero po perfectbody metodi z posebnimi lesenimi skodelicami, ki je 6 x bolj učinkovita od navadne maderoterapije.

Pri brazilski madero po perfectbody metodi uporabljamo poseben set valčkov in dve skodelici naenkrat, zato so rezultati še hitrejši in bolj perfect.

 1. Bolj globinsko delovanje
  Brazilska madero po perfectbody metodi deluje na principu visokega in nizkega podpritiska, zato gre za globinsko delovanje na nivojih, ki so s prsti ali valjčki težko dosegljivi.
 2. Sprostitev limfnih in krvnih kapilar
  S pomočjo vakuuma v skodelici pride do nizkega tlaka, ki posrka vase kožo in jo s tem privzdigne, obenem pa pride do raztezanja tkiva in do sprostitve limfnih in krvnih kapilar. Posledično se poveča količina krvi v globljih, večjih žilah, kar omogoči prekrvitev tistih predelov, ki so bili pred tem slabo prekrvljeni ali je bila cirkulacija prekinjena.
 3. Takojšen rezultat
  S pomočjo brazilske madero izboljšamo mirkocirkulacijo in povečamo dotok hranil in kisika v telo. Limfne kapilarice postanejo bolj pretočne, s pomočjo vakuuma limfne kapilare posrkajo večje količine limfe, s čimer dosežemo učinkovito razstrupljanje telesa in takojšen rezultat – občutno izgubo centimetrov.
 4. Manjši obseg
  S pomočjo skodelic in vakuuma dosežemo, da se izloči maščoba iz celice in tako pride v medcelični prostor, nato jo s pomočjo posebne tehnike premaknemo v limfne vozle oz. bezgavke. Bezgavke imajo nalogo, da prečistijo limfno tekočino, v kateri je sedaj tudi maščoba.  Ker se pospeši razstruljanje, telo vso maščobo, odvečno vodo, toksine izloči preko urina ali s potenjem. Rezultat je nekaj centimetrom manjši obseg na katerem smo izvajali perfect madero po perfectbody metodi.

Učinki brazilske maderoterapije po perfectbody metodi:

 • koža je bolj gladka, napeta, čvrsta, prožna in zdravega videza,
 • vezivno tkivo – fascija postane vedno bolj prožna,
 • zmanjša se videz celulita,
 • izboljša se videz strij, ker se zmanjšuje razlika med strijo in ostalim tkivom,
 • stimulira cirkulacijo krvi in limfnega pretoka,
 • spodbuja nastajanja kolagena, elastina,
 • izboljša se presnova,
 • pospeši se izločanje znoja in toksinov,…

Brazilska madero je sicer prijetna, le tam ne, kjer so težave. Na tistih mestih lahko ob brazilski maderoterapiji čutimo tudi bolečino. Predvsem tam, kjer so nakopičeni toksini in kjer zastaja limfa (pri celulitu). S pomočjo brazilske maderoterapije izgine občutek bolečine, ostane pa viden rezultat.

Ker se brazilska maderoterapija izvaja s  pomočjo vakuuma, ki ga ustvarijo skodelice, priporočamo uporabo anticelulitne kreme, saj se vse učinkovine, prodrejo globlje v podkožje.

MOŽNA JE TUDI KOMBINACIJA NAVADNE MADEROTERAPIJE TER BRAZIL MADEROTERAPIJE.

MEDIC CRYO 360 ° | CRYO TERAPIJA | KRIOTERAPIJA

Naša cryolipoliza nežno vsrka predel telesa, na katerem je nakopičena maščoba, ki se je želimo znebiti, v poseben aplikator in tkivo ohlaja do – 10° Celzija.

Ta proces učinkovito zamrzne odvečne maščobne celice na mestu tretmaja in sproži njihovo odmrtje, brez povzročanja škode drugim – normalnim celicam.

Odmrle maščobne celice se varno odstranijo iz telesa kot metabolni produkt skozi krvni in limfni obtok. Rezultat teh procesov je postopno zmanjševanje debeline podkožnega maščevja v predelu, ki ga izvajamo.
S tem dosežemo dolgotrajne rezultate.

Gre za novost na trgu, medicinsko kriolipolizo, ki ima 360 ° delovanja, razlika s klasično kriolipolizo je v temu, da zajame večji del, tretma je zato veliko bolj učinkovit ter krajši.

Na voljo so 4 nastavki, 2 velika ter 2 srednja, delujejo pa lahko vsi 4 hkrati. Kar pomeni velik prihranek časa.

Proces odmiranja maščobnih celic traja več tednov. Začetni učinki so vidni že po dobrih 2 do 3 tednih in se nadaljujejo nekako do 3 mesecev po posegu.

Kandidati za terapijo so vsi, ki imajo lokalizirane odvečne maščobe obloge.

Terapije se ne izvaja na nosečnicah, rakavih bolniki, osebah s srčnim spodbujevalnikom, dermatitisom ali 6 mesecev po carskem rezu.

Bolečina je minimalno prisotna, la lestvici 1 do 10 jo stranke opisujejo kot 2-3.

Po opravljenem tretmaju se takoj lahko vrnete na delo ali nadaljujete z vsemi aktivnostmi.

KAVITACIJA

Kavitacija je naprava za odpravo celulita in tonus kože, namenjena je razbijanju maščobnih celic.

Z napravo polzimo po telesu, pri tem pa razbijamo maščobne celice, maščoba iz razbitih celic se nato izlije v medcelično tekočino, le ta pa se nato razgradi. Telo tako dobi dodatni vir energije, ki ga more pokuriti. Zato se po kavitaciji nujno svetuje še visoko intenzivno vadbo.

Poleg vadbe se priporoča povečan vnos tekočine dan prej in dan kasneje.

Priporočamo 4-6 tretmajev, enkrat tedensko.

MAGNETNA TERAPIJA / HIEMT – High Intensity Electrostimulation Muscle Training | TESLA SCULPT

KLJUČNE PREDNOSTI

 • Oblikovanje telesa
 • Povečajte mišično maso
 • Rehabilitacija športnih poškodb
 • Ostati v formi
 • Dviganje zadnjice
 • Popraviti držo

PREDNOSTI

 • Rast in krepitev mišic
 • Neinvazivni tretma
 • Magnetno polje
 • Ni potreben konstanten nadzor operaterja
 • Ni posebne priprave

Je edinstvena naprava, katera s pomočjo elektromagnetnega delovanja. Priporoča se predvsem za predele:

 • Zadnjice
 • Trebušne mišice
 • Noge

HIEMT uporablja najsodobnejšo tehnologijo – elektromagnetno energijo, s pomočjo katere se mišice krčijo na območju, katerega želimo preoblikovati. Proces preoblikovanja z HEIMT je veliko močnejši, kot bi ga lahko dosegli z naravnim treningom. Uporaba te elektromagnetne energije povzroči, da mišice naredijo tako imenovane submaksimalne kontrakcije in s tem doseže osupljive rezultate.

Tehnologija omogoča 20.000 submaksimalnih mišičnih kontrakcij v 30 minutah, katere ni mogoče doseči v istem času z naravnimi treningi (npr. 20.000 počepi med enim treningom). Ko je mišično tkivo pod vplivom submaksimalnih kontrakcij, se mišica prilagodi tem ekstremnim razmeram in se odzove z preoblikovanjem notranje strukture, kar ima za posledico gradnjo mišic in izgorevanje maščob.

Med terapijo ležite, na telo se položijo ročke, preko katerih se izvaja elektromagnetna stimulacija.

Predel bo po terapiji takoj bolj napet, sčasoma pa se kompletno preoblikuje, tako, da je več mišič in manj maščobe. Študije kažejo 16% rast mišic in 19% zmanjšanje lokalne maščobe, v kolikor se izvjajajo terapije po protokolu.

Delne rezultate lahko opazite že takoj po terapiji, končni rezultati pa so vidni nekaj tednov po zadni terapiji, to je nekje 8-12 tednov.
Naprava omogoča 20.000 kontrakcij v 30 minutah. Uporabljamo ga lahko na vseh velikih mišičnih skupinah, kot so glutealne mišice, trebušne mišice, mišice na stegnih in mišice nadlakti ter druge večje mišične skupine.

Postopek terapije:
Izvedemo jo leže, ne gre za neprijetno terapijo, traja pa 30 minut na predel. Na določen del se pritrdi 2 ročki, naprava nato začne z delovanjem.

Po terapiji ni okrevanja, prav tako pa ni stranskih učinkov.

Priporočeno število tretmajev je 4-6 na predel, nekje 2 x tedensko ali nekje na 3-6 dni.

LIMFNA DRENAŽA

Pri nas imamo na voljo fizioterapevtsko limfno drenažo, ki ima nastavljive stopnje delovanja moči ter različne programe delovanja.

Limfa zbira odvečno tekočino, odpadne, strupene in tuje snovi iz medceličnega prostora ter jih dostavi v “filter” ali tako imenovane bezgavke. Limfa deluje kot ovira, varuje telo pred boleznimi in okužbami, torej odgovarja za odpornost. Glavne sestavine limfe so limfociti in makrofagi. Njihova naloga je najti in uničiti bakterije in viruse. Limfne žile se na koncu združijo v dve veliki žili, ki se nahajta v bližini srca, zato se limfa vrača nazaj v krvni obtok, kjer se v nadaljevanju obdela in se prenese v organe izločanja. V krvnem sistemu kri kroži s krčenjem srčne mišice. Limfni sistem nima take centralne “pumpe.” Pretok limfe zagotavlja krčenje skeletnih in dihalnih mišic. Limfa kroži zelo počasi.

ZAKAJ SE PRIPOROČA LIMFNA DRENAŽA?

 1. Limfna drenaža pospešuje čiščenje celic od strupenih snovi. To omogoča in izboljšuje delovanje vseh celic v človeškem telesu in povečuje hitrost presnove, kar pospeši proces hujšanja.
 2. Limfna drenaža pospeši pretok limfe (normalna stopnja limfnega pretoka ne presega hitrosti 0,4 cm na sekundo). Limfna drenaža poveča pretok limfe za več kot 8-krat. To pomaga organom  in tkivom, da se znebijo toksinov in končnih odpadnih snovi. Kot rezultat limfne drenaže v človeškem telesu, vsa tkiva in organi  pridobijo hrano in kisik v velikih količinah.
 3. Limfna drenaža odstrani odvečno medcelično tekočino. Odvečna medcelična tekočina je eden od glavnih vzrokov za celulit.
 4. Z limfno drenažo se veliko bolje očistijo tkiva, otekline izginejo in minejo vnetni procesi. Obnovi in ozdravi  se tudi struktura podkožnega in mišičnega tkiva.

BODY WRAPPING / POVIJANJE TELESA

Body wrapping je tudi znan pod imenom odstranjevalec celulita, saj je le temu tudi namenjen.

Body wrapping ali povijanje telesa, je že vrsto let preverjena in zelo učinkovita metoda za odpravo celulita, namenjena tudi zmanjševanju obsega telesa, ob istočasnem izboljševanju izgleda kože pri strijah in podkožnih maščobnih blazinicah.

Ob uporabi učinkovitih preparatov, ki se nanašajo na kritične predele kot so stegna, zadnjica, trebuh, se obseg telesa zmanjša tudi za več centimetrov.

Učinek je viden že po prvem body wrappingu. Že po nekaj tretmajih body wrappinga se vidno zmanjša celulit, obseg, ter poveča čvrstost in elastičnost tkiva.

Kremo za body wrapping vtremo v kožo in nato mesta, ki jih obdelujemo ovijemo z posebno folijo, ki zagotavlja, da vse sestavine prodrejo v kožo in podkožno tkivo, kjer opravljajo želene razgradne in detoksifirajoče učinke, istočasno pa s pritiskom pospešujejo oziroma povečujejo učinek odvajanja razgrajenih snovi in vode iz podkožnega tkiva.

Metoda Kozmetike Afrodita za oblikovanje lepega telesa brez celulita je v zadnjih letih dobila nove razsežnosti, ki so plod dolgoletnih izkušenj, najnovejših spoznanj in vedenj o celulitu, ter izjemnega poznavanja sestavin rastlinskega izvora, ki imajo tudi znanstveno dokazljive učinke.

KREMA CIMET AHA FORTE: Spodbuja in povečuje izmenjavo snovi v podkožnem tkivu, pospešuje odvajanje vode in zaostalih produktov metabolizma. Deluje tudi kot organski peeling in spodbujevalec kolagena in elastina.