Preoblikovanje postave

Madero terapija

Madero terapija je posebna tehnika masaže za odpravo celulita in preoblikovanja telesa s posebnimi anatomsko lesenimi pripomočki. Za preoblikovanje telesa se pri madero terapiji uporabljajo različni leseni pripomočki (valjari, skodelice, lopatice), odvisno od problema (odprava celulita, dvigovanje zadnjice, oprava maščobe).

Z intenzivnim pritiskom z valjčki razbijamo maščobne celice, ki so se prepletle v skupke, iz maščobne celice se sprosti maščoba, zmanjšuje pritisk na krvne in limfne tokove, ki postanejo bolj prehodni. Posledica je povečan dotok kisika in hranljivih snovi ter pospešeno limfna drenaža, zaradi česa se videz tkiva izboljša.

Madero terapija se dandanes ne uporablja več samo za oblikovanje telesa, ampak tudi za odpravljanje bolečin, sprostitev in tonificiranje kože.

Krio terapija / kriolipoliza

Naša cryolipoliza nežno vsrka predel telesa, na katerem je nakopičena maščoba, ki se je želimo znebiti, v poseben aplikator in tkivo ohlaja do – 10° Celzija.

Ta proces učinkovito zamrzne odvečne maščobne celice na mestu tretmaja in sproži njihovo odmrtje, brez povzročanja škode drugim – normalnim celicam.

✨ Odmrle maščobne celice se varno odstranijo iz telesa kot metabolni produkt skozi krvni in limfni obtok. Rezultat teh procesov je postopno zmanjševanje debeline podkožnega maščevja v predelu, ki ga izvajamo.
S tem dosežemo dolgotrajne rezultate.

✨ Aplikator s pomočjo vakuuma ustvari kožno gubo, ob straneh pa se predel kože ohlaja 45-55 minut.

✨ Na voljo sta 2 velika nastavka in 2 manjša nastavka. Delujete lahko 2 skupaj za prihranek časa. 2 večja, 2 manjša ali 1 večji in en manjši.

✨ Proces odmiranja maščobnih celic traja več tednov. Začetni učinki so vidni že po dobrih 2 do 3 tednih in se nadaljujejo nekako do 3 mesecev po posegu.

✨ Kandidati za terapijo so vsi, ki imajo lokalizirane odvečne maščobe obloge.

✨ Terapije se ne izvaja na nosečnicah, rakavih bolniki, osebah s srčnim spodbujevalnikom, dermatitisom ali 6 mesecev po carskem rezu.

✨ Bolečina je minimalno prisotna, la lestvici 1 do 10 jo stranke opisujejo kot 2-3.

✨ Po opravljenem tretmaju se takoj lahko vrnete na delo ali nadaljujete z vsemi aktivnostmi.

Kavitacija

Kavitacija je naprava za odpravo celulita in tonus kože, namenjena je razbijanju maščobnih celic.

Z napravo polzimo po telesu, pri tem pa razbijamo maščobne celice, maščoba iz razbitih celic se nato izlije v medcelično tekočino, le ta pa se nato razgradi. Telo tako dobi dodatni vir energije, ki ga more pokuriti. Zato se po kavitaciji nujno svetuje še visoko intenzivno vadbo.

Poleg vadbe se priporoča povečan vnos tekočine dan prej in dan kasneje.

Priporočamo 4-6 tretmajev, enkrat tedensko.

BRAZILSKA MADERO PO PERFECTBODY METODI

Predstavljamo novost – brazilsko madero po perfectbody metodi z posebnimi lesenimi skodelicami, ki je 6 x bolj učinkovita od navadne maderoterapije

Pri brazilski madero po perfectbody metodi uporabljamo poseben set valčkov in dve skodelici naenkrat, zato so rezultati še hitrejši in bolj perfect.

 1. Bolj globinsko delovanje
  Brazilska madero po perfectbody metodi deluje na principu visokega in nizkega podpritiska, zato gre za globinsko delovanje na nivojih, ki so s prsti ali valjčki težko dosegljivi.
 2. Sprostitev limfnih in krvnih kapilar
  S pomočjo vakuuma v skodelici pride do nizkega tlaka, ki posrka vase kožo in jo s tem privzdigne, obenem pa pride do raztezanja tkiva in do sprostitve limfnih in krvnih kapilar. Posledično se poveča količina krvi v globljih, večjih žilah, kar omogoči prekrvitev tistih predelov, ki so bili pred tem slabo prekrvljeni ali je bila cirkulacija prekinjena.
 3. Takojšen rezultat
  S pomočjo brazilske madero izboljšamo mirkocirkulacijo in povečamo dotok hranil in kisika v telo. Limfne kapilarice postanejo bolj pretočne, s pomočjo vakuuma limfne kapilare posrkajo večje količine limfe, s čimer dosežemo učinkovito razstrupljanje telesa in takojšen rezultat – občutno izgubo centimetrov.
 4. Manjši obseg
  S pomočjo skodelic in vakuuma dosežemo, da se izloči maščoba iz celice in tako pride v medcelični prostor, nato jo s pomočjo posebne tehnike premaknemo v limfne vozle oz. bezgavke. Bezgavke imajo nalogo, da prečistijo limfno tekočino, v kateri je sedaj tudi maščoba.  Ker se pospeši razstruljanje, telo vso maščobo, odvečno vodo, toksine izloči preko urina ali s potenjem. Rezultat je nekaj centimetrom manjši obseg na katerem smo izvajali perfect madero po perfectbody metodi.

Učinki brazilske maderoterapije po perfectbody metodi:
– koža je bolj gladka, napeta, čvrsta, prožna in zdravega videza,
– vezivno tkivo – fascija postane vedno bolj prožna,
– zmanjša se videz celulita,
– izboljša se videz strij, ker se zmanjšuje razlika med strijo in ostalim tkivom,
– stimulira cirkulacijo krvi in limfnega pretoka,
– spodbuja nastajanja kolagena, elastina,
– izboljša se presnova,
– pospeši se izločanje znoja in toksinov,…

Brazilska madero je sicer prijetna, le tam ne, kjer so težave. Na tistih mestih lahko ob brazilski maderoterapiji čutimo tudi bolečino. Predvsem tam, kjer so nakopičeni toksini in kjer zastaja limfa (pri celulitu). S pomočjo brazilske maderoterapije izgine občutek bolečine, ostane pa viden rezultat.

Ker se brazilska maderoterapija izvaja s  pomočjo vakuuma, ki ga ustvarijo skodelice, priporočamo uporabo anticelulitne kreme, saj se vse učinkovine, prodrejo globlje v podkožje.