Prodaja izdelkov

Dr.E.Voss kozmetika

Kozmetični izdelki dr. E. Voss so najvišje kakovosti ter koži zelo prijazni, saj zahvaljujoč najnovejšim dognanjem (in patentirani rešitvi) ne vsebujejo emulgatorjev, konzervansov, silikonov, parabenov, nanodelcev in etoksilatov.

Seznam in opise izdelkov si lahko ogledate tukaj: https://www.drvoss.si/si/izdelki/

Ob negah obraza s kozmetiko Dr. E. Voss pa prejmete po vaši želji personalizirano izdelano nego obraza za domačo uporabo z izdelki Dr. E. Voss.

Preberi več

Naša koža: manj kot milimeter »visoke tehnologije«

Ko se dotaknemo naše kože, začutimo zunanji, epidermalni sloj, ki ga imenujemo » stratum corneum« ali rožena plast. Ta sloj v resnici sestavljajo rožene celice, ki so nastale v roku 4 do 5 tednov z delitvijo celičnih jeder v bazalni plasti. V času njihove migracije od bazalne plasti navzgor proti roženi plasti, celice izgubljajo notranji material, ki je nato vgrajen v t. i. kožne lipide. Ti kožni lipidi so neke vrste »malta«, ki povezuje rožene celice v nekakšno napredno streho. Ta preprečuje, da bi se naša koža izsušila, kot se izsuši meduza na soncu.

To občutljivo zaščito, ki temelji na modelu »malte in opek«, lahko poškodujejo zunanji dejavniki. Umivanje in čistilne navade lahko poškodujejo del lipidov; podoben učinek imajo lahko emulgatorji, ki se uporabljajo v kozmetiki, saj odplaknejo del zaščitnih »opek« in tako naredijo kožo bolj suho in občutljivo. Naš Dual Lift® sistem vsebuje le učinkovine, ki spoštujejo naravno sestavo in potrebe naše kože.

Zaščita – z LIA C 6® kremami

Pri nas uporabljamo posebne kreme brez emulgatorjev. Poleg tega, da preprečujejo učinek izsuševanja kože, imajo sestavo, ki je zelo podobna naravnim lipidom: krema takoj po nanosu zapolni nastale vrzeli v roženi plasti in tako omogoči ponovno vzpostavitev epidermalne bariere.

To pa je le ena od treh glavnih lastnosti, ki jo koži nudijo naše kreme LIA C 6®.

Druga (in najpomembnejša) lastnost krem LIA C 6® je zaščita pred staranjem kože (LIA – Light Induced Aging), ki jo povzroča UVA svetloba.

UVA svetloba je vzrok za več kot 60 % gub, ki nastanejo z našim staranjem. Patentirana mešanica UV filtrov skupaj z lovilci prostih radikalov v naših kremah, praktično popolnoma preprečujejo nastanek gub. Dokažemo lahko, da se koža, ki je zaščitena pred svetlobo, v enem letu postara le za približno 6 mesecev.

Tretja pomembna lastnost krem LIA C 6® za nego kože je bogata mešanica sestavin v kolagenskem boosterju, ki po več tednih uporabe dokazano in vidno pomlajujejo poškodovani kolagen. Zato so LIA kreme vse, kar potrebujete za obnovo in vzdrževanje kože na dolgi rok.

Obnova – Hialuronski geli z vsebnostjo kozmetično aktivnih sestavin

Kaj pa poškodbe kože iz preteklosti? Za globinsko obnovo kože smo razvili linijo izdelkov HYA 4. Namenjena je obnovi globljih plasti kože, kjer se nahajajo gube. Geli HYA 4 so zasnovani na 4 tipih hialurona, ki pokrivajo celotno območje hialuronov, od kratkih do dolgih verig. Zaradi 4 hialuronskih frakcij, ki imajo izrazito nosilno (transportno) funkcijo, lahko kozmetično aktivne sestavine prodrejo globoko v kožo. Takšen način ima dve glavni prednosti:

Hialuronske kisline lahko prodrejo globoko v kožne plasti skupaj z kozmetično aktivnimi učinkovinami (to še posebej velja za kratkoverižne hialurone).

Ta način smo uporabili za reševanje najpomembnejših težav v kozmetiki, kakršne so gube, akne – nečista koža, težave s kapilarami (ki se kažejo v kožni rdečici), rosacea in celo temni krogi okoli oči, podočnjaki, …

OSTALO

MISSHA

V salonu najdete pester nabor korejske kozmetike znamke Missha, predvsem njihov najbolj prodajan izdelek, obarvano BB kremo ter sheet maske za obraz.

KOZMETIKA AFRODITA

Pri nas najdete tudi izdelke naše domače znamke, kozmetike Afrodita.

Izdelke za nego obraza, masažna olja in izdelke za nego telesa- anticelulitne izdelke ter izdelke Art of spa.

PRIPOMOČKI ZA NEGO OBRAZA

Med drugim pa vas čaka velik nabor izdelkov za nego obraza-traki za nego, valjček za masažo obraza jade roller, maske.